Skip to main content

Bryssel stärker varumärken, underhåller publik, bygger relationer och driver försäljning genom upplevelser. Upplevelser som blir till storys. Storys som folk pratar om.

Produktionsbolaget Bryssel arbetar med ett brett spektra av evenemangsproduktion och har ett par fingrar med i spelet i musik- och mediabranschen.

Det räcker med en tanke, en skiss på ett papper, en tid, en plats och ett mål. Får vi bara ett embryo omvandlar vi det till verklighet. Då är vi som effektivast och trivs som bäst.
Vi producerar till exempel lanseringsevenemang för företag, produktionsleder några av landets intressantaste idrottsevenemang, turnerar med Sveriges bästa popband, designar tekniska speciallösningar där andra går i bet, spelar in TV, hjälper reklam- och kommunikationsbyråer med scen och produktion samt en massa annat roligt. Ibland har vi ett helhetsansvar från start till mål. Ibland konsulterar vi och gör punktinsatser.
Vår bakgrund i musikbranschen och organismliknande struktur gör oss till en effektiv, kvalitativ, snabbfotad och annorlunda aktör.
Vi är Bryssel – ett trevligt gäng med stort kontaktnät och nöjda kunder sedan 2008.