CSR

Är man stark måste man vara snäll. Även om vi inte är starkast är vi stolta och glada att få vara med och jobba med bland annat POW, Gatans Lag, Folkspel och Faktumgalan. Det handlar om miljö, socialt engagemang, och vårt viktiga föreningsliv. Här nedan kan du läsa om de olika projekten.

Gatans Lag

Gatans Lag arbetar för att besegra hemlöshet, missbruk, kriminalitet och socialt utanförskap genom fotboll. Detta genom att skapa motivation och kraft hos spelarna att själva förändra sin levnadssituation. Den 24-25 september anordnades Nordiska Mästerskapen i streetfotboll för hemlösa där vi var stolt huvudpartner. Turneringen spelades på Härlanda Park i Göteborg där spelare från Danmark, Norge, Finland och Sverige möttes. Turneringen invigdes med en öppningsceremoni följt av uppträdanden och en uppvisningsmatch med kända profiler.

Protect our Winters

Protect our winters (POW) är en ideell förening som arbetar för att mobilisera skid- och brädåkare i kampen för klimatet. Antalet snödagar minskar i takt med att planeten blir varmare och därför har vi på Bryssel valt att sponsra POW i deras arbete med att skydda den framtida vintern. Gå in på www.protectourwinters.se för att läsa mer och engagera dig i deras arbete.

Faktumgalan

I Sverige görs det mycket gott i kampen mot hemlöshet och socialt utanförskap. Många av de goda insatserna görs dock i det tysta och för att premiera dessa har Faktumgalan arrangerats årligen sedan 2014. Bryssel är med och stöttar kampen och Ola var på plats under galan och mixade galaljudet under kvällen.