Regin

Regin

Regin jobbar över hela världen och har ett av marknadens bredaste program för fastighetsautomation. Företaget utvecklar och säljer system samt produkter som skapar bra inomhuskomfort.

Branschmässor är en viktig del av företagets marknads- och försäljningsarbete. Vi jobbar åt Regin från idé/design//koncept till byggnation, teknisk programmering och hospitality.

Nordbygg

Nordbygg är Skandinaviens största mässa inom bygg- och fastighetsbranschen.

Vi levererade åt Regin från ax till limpa. Från idé/design//koncept till byggnation, teknisk programmering och hospitality.

”Vi var mycket nöjda med vår monter på Nordbygg som speglade vårt varumärke och framhävde hur vi kan hjälpa till för att spara energi i fastigheter. Bryssel bidrog med mycket kreativa lösningar, utmärkt catering och ett personligt engagemang över det vanliga” – Inga Hedman Marketing Communications Manager

Magic Screen

Tillsammans med kommunikationsbyrån Hjeltes och unik hårdvara från Finska Multitaction har vi för Regin skapat en innovativ touchlösning för mässa och presentation. IR-kameror bakom skärmens glas och QR-koder på Regins produkter möjliggör att kunder kan plocka valfri produkt från hyllan, visa för skärmen och se information växa fram organiskt runt produkten.