M32 World / Aston Harald

M32 World / Aston Harald

Svenska Aston Harald har sedan 2013 utmanat seglingsvärlden med sin spektakulära katamaran M32, designad av Kåre Ljung och Göran Marström. Idag äger man både World Match Racing Tour (WMRT), en framstående kolfiberfabrik på Hönö samt det helt unika arenaseglingsformatet M32 Series. Vi har varit med från start, och fått nöjet att producera M32 Sailing Series i hela Skandinavien, invigningen av fabriken på Hönö samt prestigefulla WMRT i Köpenhamn.

World Match Racing Tour

World Match Racing Tour (WMRT) är världens ledande, professionella seglingsserie med deltävlingar runt hela jorden. WMRT är sanktionerat av internationella seglingsförbundet och ägs sedan 2015 av Aston Harald AB. I maj 2016 ansvarade Bryssel för produktion och genomförande av Köpenhamns-eventet på land.

 

M32 Series

M32 Series är Skandinaviens enda professionella seglingscup. Vi är ansvariga för eventet på land. Från koncept och framtagning av material till bygg, logistik, teknik- och produktionsdesign, sändningsproduktion, hospitality och genomförande.

Aston Harald Composite

Aston Harald Composite bygger kolfiberkatamaranen M32 i en av världens mest moderna båtfabriker. Produktionsanläggning AHC2 stod klar i slutet av 2015 och Bryssel fick uppdraget att inviga fabriken den 11 december. Vilket vid det datumet var ett tomt skal utan maskiner, produkter osv.

Idé, koncept, gestaltning, program, artistbokning, teknisk produktion, F&B osv… alla beståndsdelar med en röd tråd till båtbyggandet och M32-racing. (Trivsel, modernt, fest och högklassig mat)