Winn Hotel Group

Winn Hotel Group

På uppdrag av hotellkedjan Winn Hotel Group har vi fått förtroende att inviga kedjans tre största hotellsatsningar sedan 2013. Tre unika hotell, tre unika idéer.

Radisson Metropol

Med ett utmanande läge på Söder i Helsingborg, invigde vi tillsammans med Winn Hotel Group Radisson Metropol Helsingborg 2015. Vi använde hotellets unika atrium med 20 m i fri takhöjd och utmanande läge på Helsingborgs Söder som huvudingredienser i programmet.

Vi stod för idé, program, produktionsdesign och projektledning.

Park Inn Lights & Grand Opening

På uppdrag av hotellkedjan Winn Hotel Group fick vi förtroende och fria händer att bygga förväntningar och uppmärksamhet inför öppningen av ett nytt Park Inn-hotell i Lund, för att slutligen genomföra invigningen.

Inför öppningen av hotellet med taglinen ”Adding Color to Lund”, installerade vi ett hundratal synkroniserade LED-armaturer i hotellet, och ett mobilt hotellrum i form av en container placerades strategiskt på olika platser i Lund och ljus- / ljudsattes.

Invigningen följdes upp i samma linje. Med tre förvalda färger och en utmanande publik som underlag, skapade vi en för kvällen unik trio, vilka framförde specialkomponerat material från tre olika scener – i tre färger, mitt bland minglande gäster. Sömlösa kompositioner växlade i intensitet under kvällen utifrån pubklikrespons och klockslag.

Radisson Blu Riverside

Vi ansvarade för invigningen av Göteborgs senaste designhotell Radisson Riverside på Norra Älvstranden.

Taglinen var ”Where ideas are born” och utifrån det fick vi fria händer att kreera, producera och genomföra.